Петте от най-потайните и скрити плажове на света, които са наистина

...
Петте от най-потайните и скрити плажове на света, които са наистина
Коментари Харесай

Пет тайни плажа заслужаващи да бъдат открити

Петте от най-потайните и скрити плажове на света, които са в действителност красиви и гледката им е вдъхновяваща. Макар и да не е допустимо да се стигне до тях сега, поради вируса и ограниченията за сигурност, нищо не ни стопира да си мечтаем и да прочетем малко за тях.
Плаж Карова в северна Каролина
 Кои питиета могат да се окажат доста рискови през лятото Кои питиета могат да се окажат доста рискови през лятото
Топлите дни от годината нормално ни подтикват към това да консумираме не малко течности, с които да утолим жаждата. Денят ни стартир...
По закон, посетителите не могат да се доближават до дивите испански коне, живеещи на този плаж на повече от 50 крачки, само че това не важи и за животните, които са любопитни по отношение на гостите идващи от разнообразни краища на света. Макар и да няма доста магазини, заведения за хранене и хотели, Карова е известна с дребното само че обширни плажове и къщи за милиони долари. Подходящо място за релаксация.
Плаж Калапеа в Хаваи
Живящите в Калапеа назовават острова " Тайният плаж " и с причина - няма спасители или плажни чадъри. Сянка може да се откри в задната страна на плажа покрай високи скали. С блестящо белият пясък и черни, като лава скали, освен има контрастност, само че е и предизвикателство да бъде открит и да стигнеш до него.
Плаж Ватаму в Кения
 Кои цветове ще са ХИТ това лято Кои цветове ще са ХИТ това лято
Всеки се надява зимата към този момент да е към своя край и доста скоро слънцето да стартира да ни гали с лъчите си! Топлите месеци от годината прочие..
На плажа с изключение на пясъка и морето включва и атракции, като обиколка на руини от 13 век и наблюдение на морски костенурки. За феновете на животни мога да кажа, че руините са дом на летящи маймуни и там е била открита най-дългата кобра на света.
Плаж Киладин във Флорида
Интересното на плажа е, че не можеш да стигнеш с кола до него, а единствено с лодка тъй като няма мостове или пътища до него. Няма хотели или места за настаняване, само че има няколко къщи в северният му край. Плажът е част от Резерват обитаем с елени, костенурки, орли, диви глигани и игуани.
Плаж Годахъл на острова Канолан
 Избягвайте тези питиета през жегите Избягвайте тези питиета през жегите
Топлото време покачва потребностите на организма от течности, само че не всички оказват удобен резултат. Диетологът Елена Соломатина изброи на...
Около плажът се намира клуб " Розови пясъци " - място, където билионерите се пробват да избягат от милионерите. На плажът могат да се усетят карибските талази и вибрациите на морето и природата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР